Over Ons

About us

There is a woman at the beginning of all great things

-Alphonse De Lamartine (Famous French Poet)

``There is a woman behind all great things...``

Designer Tanja Abresch had al heel lang het idee om een tas te ontwerpen in het luxere segment die Italiaans design en mooie materialen combineert met gebruiksgemak. Tanja: “Als vrouw hebben we elke dag veel spullen bij ons die we los in een grote tas steeds weer kwijt zijn, de Putch is ontworpen om de bare essentials op een overzichtelijke maar toch stijlvolle manier met je mee te dragen, voor die heerlijke fashion-statement!”

``There is a woman behind all great things...``

Toen een bevriend ondernemer voorstelde om een samenwerking te starten heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is na veel ontwerpen, research en sampling in oktober 2017 AbrezzA b.v. opgericht. De ervaring en kennis van deze succesvolle Rotterdamse ondernemer en haar creativiteit en enthousiasme zullen van AbrezzA zeker een groot succes maken.

``There is a woman behind all great things...``

De Putch…een unieke handgemaakte tas die een combinatie is tussen een portemonnee en een clutch. Gemaakt van de meest soepele leersoorten en in stijlvolle modellen dé onmisbare musthave voor de modebewuste, drukke vrouw die op zoek is naar een city-proof designerbag.

Even miracles take a little time
- The fairy Godmother