Abrezza Bracelets

Abrezza Bracelets

Nieuw in de collectie zijn de AbrezzA Bracelets stijlvolle leren armbanden met prachtige Swarovski stenen afgewerkt met sterling zilver, goud-vermeil en rosé-vermeil. De eerste collectie bestaat uit zes kleuren leer met elk een bijzondere puntgeslepen Swarovski steen.

 

Over de AbrezzA-bracelets.

De armbanden worden handgemaakt uit leer van hoogwaardige kwaliteit dat gekleurd is met onschadelijke ecologische kleurstoffen, zonder ilegale chemicalien volgens de Europese regels voor mileu en gezondheid. Het leer is niet geolied en heeft een speciale coating die het leer beschermd.

De originele Swarovski stenen zijn van uitstekend puntgeslepen kristal glas en ze hebben een mooie glans en luxe uitstraling. Er zijn ook AB glans steentjes. De term AB staat voor Aurora Borealis, oftewel het ongelooflijk mooie Noorderlicht met zijn prachtige kleuren. Steentjes met een AB glans hebben een coating die de kraal een mooie glans geeft met vele kleuren.

Alle zilveren sieraad onderdelen  zijn (99,9% zuiver) in de meeste gevallen veel te zacht om er sieraad onderdelen van te maken. Daarom wordt puur zilver gemengd met kleine hoeveelheden van andere metalen tot een legering, 925 sterling zilver is de meest bekende legering van zilver. Het bestaat uit ten minste 92,5% puur zilver en 7,5% andere metalen, meestal koper. Samen zijn die veel sterker en minder buigzaam en daardoor uitstekend geschikt voor sieraadonderdelen.

De vermeil sieraden en onderdelen worden met meerdere laagjes van tenminste 14 karaat goud behandeld. Hierdoor krijgt het sieraad dezelfde luxe uitstraling als massief goud, een sieraad mag alleen vermeille genoemd worden als de basis bestaat uit sterling zilver (.925).      Er mag geen enkel ander metaal gebruikt worden en de goudlaag moet een minimale dikte van 2,5 micron hebben. Net als gouden sieraden zijn ook vermeil sieraden verkrijgbaar in geelgoud en rosegoud.  Bovendien zijn ze dankzij de gouden toplaag ook geschikt voor mensen met een metaal-allergie.

Onderhoud

Om jouw AbrezzA bracelet  mooi te houden geven we je hierbij wat tips. Zoals de meeste sieraden blijven de armbanden mooier als ze niet gedragen worden als je gaat zwemmen of douchen. Heb je een gecombineerde armband, dan kan het zomaar zijn dat er een reactie plaats vindt tussen de verschillende materialen als deze in contact komen met schoonmaakmiddelen. Verkleuring kan dan een gevolg zijn. Doe ook geen sieraden om direct na het gebruik van parfum of andere crèmes en make up. Wacht liever een half uurtje om zo te voorkomen dat de middelen jouw mooie armband laten verkleuren of uitdrogen.

%d bloggers liken dit: